donderdag 14 juni 2012

WooooooooooooooooooooshZoeeeeeeeeeeeeef

*bliep*

*blaast stof van blog* Hey helleuuu daar ben ik weer. Tsja, af en toe heb ik een ingeving om te schrijven, en de andere keer is het weer hardstikke stil, dus vandaar dat het hier zo stoffig is. Ik denk dat ik het nu ga houden bij 2x in de week een blogje ;D

Afgelopen week niet heel veel bijzonders mee gemaakt. Veel geoefend op school voor mijn examen dat ik gister had.. Ennnnnnnnnnnn met resultaat! Ben hardstikke geslaagd! Het diploma zelf krijg ik volgend jaar pas, aangezien ik nog een jaartje moet. Niveau 2 is afgerond, op naar 3!

Tijdens het oefenen voor het examen, hebben we natuurlijk ook tijd voor iets dat niet hoort bij de opdracht, maar wat wel leuk is om hier neer te zetten, en daarnaast ook nog goed is als oefening :')Vandaag weer rijles gehad, en ging super goed! Hopelijk eind aug/begin september afrijden. Ja duurt lang, maar ik les maar 1x in de week :P Dus het zijn nog maar iets meer dan 10 lessen!

Morgen lekker vrij, a.s maandag gezellig wokken met de klas.. en nog 2 dagen de bakkerij van top tot teen schrobben. Word nog een feest, want de eerste jaars moeten ook meehelpen. Dat word met 35 man hutje mutje op elkaar gepropt schoonmaken. En dan, ja dan is het echt vakantie. 8 weken lekker luieren in de zon. Als de zon niet zelf met vakantie is dan.. Nou, det waas um wer. Toedels!

5 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeeeee weer een berichtje van Tas, leuk hoor en super goed dat je dit niveau er weer goed hebt afgebracht, en nu lekker uitrusten en vol goede moed naar het derde jaar!!!
  Groetjes Mam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met het slagen voor niveau 2! Die laatste paar dagen zijn vast peanuts ;-)
  Mooie letters heb je gemaakt, zou je zo als pictogram kunnen gebruiken.
  Succes met de rijlessen en alvast een fijne vakantie toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gefeliciteerd meid dat je geslaagd bent, altijd weer spannend die tijd maar goed nu kun je je heerlijk aan het schrobben overgeven of...laat de 1ste jaars het doen..die moeten het nog leren :-)..knuf peet

  BeantwoordenVerwijderen