zondag 3 juni 2012

Let's talk about....

Zo, en daar begin je dan weer voor de 2e keer met een blog. De vorige was nou niet bepaald een succes. Had wel 2 hele blogs geschreven in een half jaar tijd! Geweldig is het niet? ... Nee? Oke.. Maar goed, om dan maar meteen met de deur in huis te vallen zal ik even uitleggen over mijn haat-liefde relatie met de ananas. Ik en mijn mam zitten wat dat betreft op een lijn. We vinden de ananas het smerigste wat er bestaat, maar vinden het wel geweldig als assecoire. Zoals je hier ziet, een strandtas, een shirt en een geweldig broekie die ik eigenlijk niet eens pas. Gewoon omdat het kan.
Hmm, oja en dan hebben we natuurlijk ook nog de snorren. Ik vind ze énig! Veel van alles heb ik nog niet, maar je moet natuurlijk ergens beginnen :')

Verder ben gek op lelijke dingen, van zebra/panterprintjes tot naakte cavia's en naakt katten. Wilde zelf ook graag een naaktcavia, maar daar was moeders niet blij mee.


Nou, dat was 'm weer voor deze 5 minuten. Op naar de volgende :')

8 opmerkingen:

 1. Nou dat gaat al goed hoor, ziet er leuk uit

  groetjes mam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hey leuk dat je nu ook een blog hebt en volgens mij ben je net zo prettig ontspoort als je mams :-)...knuf peet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk, het begin is gezet, nu bijhouden hè.
  Wat betreft die ananas snap ik, ik ben er wel is waar niet vies van, maar ben er ook niet gek op, maar het is wel een mooie vrucht. Wat die snorren betreft kan ik je echt even niet volgen: het heeft 2,5 jaar geduurd voordat mijn vriend eindelijk die snor afschoor, vreselijk! Het zoent niet lekker en het ziet er niet uit! Nou ja, smaken verschillen zullen we maar denken.
  Succes met bloggen, ik ben benieuwd wat je hier allemaal gaat plaatsen ;-)
  (btw hoe gaat het met de Fimo? :p)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er super uit
  Succes met je blog
  En ben nieuwsgierig naar je Fimo
  Heb ik nl ook erg veel,gedaan
  Groetjes marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een echte verse ananas is toch heerlijk! Maar ja smaken verschillen, het zit bij jullie dus in de familie;-) ik ben ook benieuwd naar je fimokunsten! Succes met je blog! Gr, Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Welkom in blogland, zal ik die ananas wel opeten, me like!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi en welkom in bloggerland hihihi
  Als ik je blog zo lees, ben je net zo knetter als je ma, maar dan wel errug leuk knetter en ga gewoon zo door, zou ik zeggen, gezellie hoor en succes!!!!

  Liefs, Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog even wat, bestaan die echt, naaktcavia's????? die heb ik nog nooit gezien.

  Marga

  BeantwoordenVerwijderen