dinsdag 31 juli 2012

AAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!

HALLOOOOOOO,

Zoals jullie misschien al gelezen hebben, heb ik me 3 weken geleden voor het eerst opgegeven voor de swap, van de Nederlandse Swappers. De opdracht was dat je 2 potloodjes van de ikea moest versieren met een notitieblokje erbij. Ik werd dus gekoppeld aan Marlies. Na een beetje op haar zeer vrolijke blog heb gekeken, kwam ik een beetje op ideeën, en zo ben ik begonnen aan mijn opdracht.

Ik maakte twee uiltjes van fimo in de kleuren van de uiltjes die ook op haar blog stonden. Het gras is van filt. Dat ging eigenlijk per ongeluk toen ik er aan trok en het zo uit elkaar pluisde. Toen dacht ik, hey dat lijkt op gras. En zodoende kwam ik op het idee.



Hetzelfde uilen idee heb ik gedaan met het boekje. Zo werd het toch nog een geheel. Ik hoop dat ze het mooi vind!



Oke, de hele morgen met smart zitten wachten op het SWAP pakketje. Zag net de postmeneer al voorbij lopen, en hij kwam maar niet hier naartoe. Ugh wat irritant was dat zeg haha. Zo'n 15 minuten geleden plofte het dan toch op de mat. Meteen voorzichtig pakketje geopend, en er zat nog geen 5 cm een scheurtje in, en ik zag het al. EEN SNOR. Toen ik verder scheurde werden het meer en meer snorren! Een hele invatie. Wauw zeg. Heb het zo'n beetje alles geknuffeld wat in het envelopje zat. Yep ik knuffel objecten, en daar voel ik me prima bij =D

Jeetje wat is het mooi zeg, en niet te zuinig ook. Voel me helemaal schuldig dat ik niet zoveel potloodjes had nu haha.

Hier het hele pakketje, het zijn 4 achtergrondjes met snorren, en op de achterkant een blauw met wit patroontje. 5 potloodjes, eentje met zilver steentjes beplakt, eentje rondom gehaakt met een super schattig bloemetje erbovenop, en nog 3 potloodjes met een zwart patroontje er omheen en een strikje! En dan het supergeweldigmegaleukste van allemaal.... Het boekje!! Jeetje wat vind ik die leuk zeg. Een ringbandje met daarin ook tabjes. Zo'n beetje overal komen de snorren in terug, wat ik echt super leuk vind! De ananas is een kaartje die open kan met daarin een leuke tekst van Marlies.

Hieronder wat meer foto's.






Nou Marlies, zoals je al kan lezen ben ik er super blij mee! De spulletjes krijgen een leuk plekje op mijn kamer! 

Dat was hem weer voor nu. Op naar het volgende SWAP avontuur.
Doegieee

donderdag 26 juli 2012

Ptsssjjj *sudder*

Hallo blogvriendjes, wat is het warrum he? ☼ Zoals jullie al merken ben ik niet zo actief meer in blogland. Ik heb heel weinig inspiratie om iets leuks te verzinnen. Nou hoorde ik mama wel is over PIF's en swappen. In eerste instantie dacht ik: O mijn god, mama gebruikt eigen gemaakte afkortingen om er bij te horen. Maar gelukkig is het gewoon een leuk iets om te doen. Je maakt iets leuks voor iemand, en dan krijg je misschien? iets leuks terug. Dan heb je tenminste het gevoel dat je het ergens voor doet, en niet dat je dingen maakt en ze uiteindelijk ergens op de rommelhoop belanden.


Nou heb ik me ook maar is aangemeld voor een SWAP, en wel de GAPSwap. 2 ikea potloodjes zo leuk mogelijk maken, met een leuk notitie boekje erbij. De gene voor wie ik het mag maken is Marlies! Heb heel veel zin in deze swap, dus ik ga er iets moois van maken! Ik begin er vanavond aan, en ga, als het nog niet af is, morgen weer verder :D


Ondertussen in het land van Lariekoek en Apenkool


Wat voert ze nou eigenlijk uit nu ze niet meer blogt? Nou, dat zal ik jullie is vertellen.

In de tussentijd heb ik:

- Mijn auto theorie gehaald. (YAY, 27 aug. TTT en 17 september afrijden. Spannend!)

- Bergen nieuwe kleren gehaald voor vakantie. (Ik vertrek 3 aug naar L'estartit voor 10 dagen) - Een aquarium gekocht, nu alleen de vissen nog. (Zal de poes blij mee zijn) - Veeeel in de zon gelegen, zowel de nep zon als de echte haha - Een nieuwe fiets gekregen van papa! JEJ wat ben ik daar blij mee! - Mama verveeld, oh en ik heb leren haken! Heb er alleen geen geduld voor. Veel te veel gepruts.


Maar oke, dit was het dan weer. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn SWAP activiteiten, want daar ga ik zeker vaker aan mee doen!


Doegieeeee!


(fotos van alles update ik straks even, heb mama's laptop even gekaapt om dit te kunnen schrijven ^^)